Bashksia

Takvimi

Takvimi për territorin e Republikës së Kosovës

Documents

Order by : Name | Date | Hits [ Ascendant ]

Takvimi 2016 -Pjesa e shkrimeve Takvimi 2016 -Pjesa e shkrimeve

hot!
Filesize: 3.03 MB
Downloads: 9277

Revista vjetore TAKVIMI - viti 2016

Takvimi 2016 -Kohët e namazit Takvimi 2016 -Kohët e namazit

hot!
Filesize: 289.62 kB
Downloads: 17065

Takvimi 2015 -Shkrimet Takvimi 2015 -Shkrimet

hot!
Filesize: 1.13 MB
Downloads: 25693

Takvimi 2015 -Kohët e namazit Takvimi 2015 -Kohët e namazit

hot!
Filesize: 283.82 kB
Downloads: 22165

Takvimi 2014 Takvimi 2014

hot!
Filesize: 160.42 kB
Downloads: 26956

Takvimi 2014 -Pjesa kalendarike (kohet e namazit dhe datat e rendesishme)

Të gjitha të drejtat e rezervuara© 2013, Bashkësia Islame e Kosovës.

Top Desktop version